Waarvoor kan u allemaal bij SL-Electro terecht?

 

Elektriciteitswerken residentieel, industrieel of particulier.

Wij zijn nog een jong bedrijf maar proberen ons toch kenbaar te maken. Wij ontwerpen uw elektrische installatie voor u en beiden u advies. Wij stellen ons ter beschikking aan voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. Ook voor de doe-het-zelver staan wij klaar voor deze personen te ondersteunen met de nodige kennis en ervaring zodat zij de werken op een correcte manier en een veilige omgeving kunnen uitvoeren. Tenslotte kan u ook voor elektrische problemen en dienst na verkoop bij onze firma terecht.

Bekijk foto's residentieel gedeelte.

Industriële automatisatie.

Ontwerpen van de elektrische structuur en het automatiseren van machines. Opstellen van het technische dossier met handleidingen en elektrische plannen. Opbouwen van kasten en bedraden van componenten. Bekabelen van machines en programmeren van plc’s en safety. Het parametrisatie van servo-drives, frequentiedrives en softstarters. Dit alles volgens de normen van de machine veiligheid om tot een goed functionerende machine te bekomen. Een uitgebreide doelstelling van de klant is hier uiterst belangrijk.

Bekijk foto's industrieel gedeelte.

Domotica

Een installatie met domotica geeft de gebruiker een voordeel van gemak in het dagelijks leven. Maar ook het toegankelijk maken van de installatie overal en altijd. Bij het starten van het ontwerp is het belangrijk dat de toekomstige gebruiker weet wat hij wil bereiken bij het einde van het project. Een professionele installateur kan u steeds bijstaan voor het opstellen van de verlanglijst. Voor het totaal van domotica te bereiken is het best dat alles onderdelen van het huis aangesloten worden op de KNX bus in de installatie. Dus hier spreek je over de volgende deelnemers van elektriciteit, verwarming, water, alarm, netwerk.

Bekijk foto's domotica.